*/ ?>

Inlägg #2244318

Sv: A propósito de nada
Axle San: Är det bara i Brynäs som fyra backar står i en fyrkant och låter en motståndarforward klämma sig in i slottet mellan backarna och avlossa skott? Att minst en av dessa backar alltid backar in i egen målvakt och skymmer gör ju inte livet enklare för målvakten direkt heller. Är vi sämre skolade i Brynäs eller har vi tappat fjärren till videospelaren? Hur seg Björk än må vara så borde han kunna rensa spelare och puck från eget slott. Bekväma backar vill ha en bekväm backcoach, därför gillar dom Holmqvist. Nä, bort med honom och sätt dit nån som får backarna våra slita för sin lön.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lultiger: Hur menar du att backarna står i en fyrkant?
Vi spelar väl ändå med två backar åt gången?

Och varför kallar de flesta skribenter Dima för Tima?
Om killen har ett nick så kan vi väl använda det kan jag tycka.

Sen måste jag passa på att ifrågasätta Brynäs beslut att släppa Nyberg till LHC inför gårdagens match. Jag ifrågasätter inte beslutet att göra sig av med Nyberg som kanske sitter på en för hög lön i förhållande till hans spel. Men att bidra till att kraftigt förstärka en konkurrent i de två matcher som mycket väl kan avgöra var vi hamnar i tabellen vid säsongens slut är för mig helt obegripligt.
Det vore en helt annan sak om vi bytt spelare så att även vi förstärkt. I detta fall är det ju så att vi ensidigt gynnat motståndaren inför dessa viktiga matcher.
Det tillsammans med beslutet att kasta ut en jetlaggad Dima på isen gör att man måste ställa frågan:
Finns det inget konsekvenstänk alls i klubbledningen?
+10
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lultiger:
Holmqvist div 2, tränarbakgrunden blir fel när det handlar om SHL.
+4
Kommentera