*/ ?>

Inlägg #2244384

Sv: A propósito de nada
lultiger: Hur menar du att backarna står i en fyrkant?
Vi spelar väl ändå med två backar åt gången?

Och varför kallar de flesta skribenter Dima för Tima?
Om killen har ett nick så kan vi väl använda det kan jag tycka.

Sen måste jag passa på att ifrågasätta Brynäs beslut att släppa Nyberg till LHC inför gårdagens match. Jag ifrågasätter inte beslutet att göra sig av med Nyberg som kanske sitter på en för hög lön i förhållande till hans spel. Men att bidra till att kraftigt förstärka en konkurrent i de två matcher som mycket väl kan avgöra var vi hamnar i tabellen vid säsongens slut är för mig helt obegripligt.
Det vore en helt annan sak om vi bytt spelare så att även vi förstärkt. I detta fall är det ju så att vi ensidigt gynnat motståndaren inför dessa viktiga matcher.
Det tillsammans med beslutet att kasta ut en jetlaggad Dima på isen gör att man måste ställa frågan:
Finns det inget konsekvenstänk alls i klubbledningen?
+10
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor:

Vi vet oerhört lite. Kanske var det kravet LHC hade för att ta över Nybergs kontrakt?
+5
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: :-) Du måste läsa andemeningen i det jag skriver och behöver inte påpeka solklarheter. Det går fort att skriva ibland och lite felskrivningar hör till. Såklart har vi inte fyra backar på isen samtidigt det vet nog alla här inne, och såklart menar jag fyra hemjobbande spelare i försvaret ... typ ... uppställda i kvadrat där ingen samverkan finns att förhindra skott i slottet., Ok?

Själv tycker jag det var klockrent att skeppa Nyberg i veckan, och några till backar får gärna också bytas bort, samt Holmqvist. Nyberg gick på "ångorna" igår efter Brynäs petning och kommer snart falla in i sin normala standard mediokra SHL standard.

Brynäs kan och vill bättre.
+3
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Manner verkar vara en duktig tränare men fokus den här säsongen kan inte vara att tävla med topp- och mittenskiktet av lagen i SHL. Det handlar bara om att överleva och knipa nödvändiga poäng. Vi har hittills torskat mot Lhc, Dif, Timrå och Oskarshamn. Alla bottenkonkurrenterna. Det är ett stort misslyckande av Manner.
Precis som Bradberry var inne på så är matchen igår ett tydligt exempel på en match där vårt spel ser fint ut på papper men är oerhört ineffektivt och sällan leder till poäng. Alla måste upp!
+19
Kommentera