*/ ?>

Inlägg #2244327

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Jag vet inget om ”tränare” Holmqvist men vad jag funderat på är att det verkar som om ”karln” aldrig pratar med övriga tränare. Av TV- bildens förra året och i år så smyger han in och vill bli delaktig när de bägge andra tränarna står och diskuterar! Det verkar aldrig som att han säger något eller att de övriga frågar honom om nå’t. Vet inte vad det står för men lite underligt kan jag tycka…..
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tgl:
"När Popovic skrev på Färjestad var det med förhoppningen om att komma till ett guldlag och vara med om något riktigt stort i Karlstad. Men tiden i FBK blev inte alls i jämförelse med förväntningarna.
– Jag trivdes jättebra i Karlstad, det måste jag ändå säga. Men det jag kom hit för blev inte alls vad jag hade tänkt. Trodde det skulle vara mycket mer vinnarmentalitet i klubben än vad det var, säger han i intervjun med en känga till sitt gamla lag."

Holmqvist har spelat i lägre serier och tränat i lägre serier tidigare, men som du ser genom exemplet Peter Popovic, så finns där ingen garanti för att lyckas i de olika SHL-lagen trots att denne person också som spelare gjort många år i NHL, så blev tiden i Färjestad en besvikelse för honom..
Popovic är idag tränare i Schweiz ihop med den tidigare landslagstränaren Grönborg.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tgl: Så har han betett sig under alla tränarna om de är inte få ;-) Har hållit låg profil och har därför kunnat bli kvar ;-)
+1
Kommentera