Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2244858

Sv: A propósito de nada
munkas: men ja undrar liksom ni, varför får holmqvist vara kvar? Jag håller med er, sett flera gånger att när manner står och pratar med arilouma eller va han heter så kommer ofta holmqvist för att "tjuvlyssna". Dom går ofta inte till honom och pratar. Som om han vore ett spöke.
Varför har vi holmqvist kvar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Griffeltavlan: Till Manners försvar tror jag väl inte att han utövar någon sådan härskarteknik sålänge Holmqvist ingår i planerna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Griffeltavlan: Jag har noterat samma sak under tidigare säsonger. En förklaring är att det är Ari-Pekka som har kontakten med Anton Hansson, precis som Stråhle hade förra säsongen. Holmqvist sköter coachingen av backarna men Ari-Pekka har väl lite större områden med forwards, PP etc.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Griffeltavlan: Inte reflekterat över detta men på något sätt symboliserar han det gamla Brynäs. Lite som Manner var inne på gällande Andersén. Nu är det ju för visso nästan hela truppen som varit med de senaste åren. Men finns nog en poäng i att plocka Holmqvist och få en nystart då försvarspelet varit katastrof de senaste åren.
Kommentera