Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2244941

Sv: A propósito de nada
munkas: Fan vad du klagar! Brynäs har ju faktiskt tagit EN poäng mer än vid samma tid förra året. Och nu ser ju exakt ALLT så mycket bättre ut... Jag tror nog dom som jobbar med laget vet vad dom pysslar med.

Torskar man på torsdag har man dock tagit färre poäng än förra året vid samma tid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Tror man måste sätta något slags benchmark nu för att inte drunkna i negativism. Det finns inte enighet om så mycket på forumet – men alla verkar överens om att många spelarkontrakt är skrivna på för hög nivå – och i vissa fall med spelare som inte borde fått kontrakt. Så tycker även jag. …Men det fina är ju, som många påpekat, att flera av de här kontrakten går ut efter säsongen. …Och pengar frigörs till en nysatsning.

Det gäller alltså att ”överleva” den här säsongen. …Och med nuvarande placering gör man ju faktiskt det! Blir man 12:a när serien är slut är det inte jätteroligt – men OK.

Så… I princip alla på forumet älskar Brynäs och är villiga att satsa ganska mycket för att laget ska ”hänga kvar”. …Och som jag ser det är det det vi kan hjälpa till med. Gå på matcherna, bygga positiv stämning både på forumet och på läktaren. …Och kanske peta in en hundralapp till en fansens värvning. Själv bor jag inte i Gävle längre så det blir inte så många matcher på plats – men jag petade in pengar till ständigt medlemskap. Alla bäckar små… Det är som en Finlandsfärja, med Manner ombord, som ska vändas. Det är ingen quick fix.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Just ja, glömde bort det. Fast förra säsongen var det ju Coronans fel att det gick dåligt. Vad är det nu då?
Man borde få poäng för att vara spelförande runt sargerna och knäppa iväg vinkelskott i magen på målvakten.
Jag ska maila Anders Larsson om det. 👍
Kommentera