Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2245547

Sv: A propósito de nada
Huss: Om det stämmer att Löven tar över Berglunds kontrakt och nu MoDo tar över Mannbergs, så kommer iallafall jag lyfta på hatten för Alcen/Grahm!
För att vara deras första år som sportchefer visar det isåfall ett grymt engagemang och en handlingskraft genom sina ageranden. De tar till alla möjliga medel för att ges möjlighet att bättra på truppen, bra!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: ” Om det stämmer att Löven tar över Berglunds kontrakt och nu MoDo tar över Mannbergs, så kommer iallafall jag lyfta på hatten för Alcen/Grahm!
För att vara deras första år som sportchefer visar det isåfall ett grymt engagemang och en handlingskraft genom sina ageranden. De tar till alla möjliga medel för att ges möjlighet att bättra på truppen, bra!”

Enligt huges sätt att se saker går det ju inte att bedöma deras insatser överhuvudtaget. Vi känner ju inte till deras förutsättningar.

Logik alá huge…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Bra jobbat! Dylik initiativkraft har inte skådats på år och dag i Brynäs IF!

Ut med det gamla - in med det nya!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Löven har Jesper Lindgren på korttidskontrakt. Kanske kan Lindgren vara en spelare för Brynäs och de tar in Berglund som hans ersättare?
Kommentera