Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2245823

Sv: A propósito de nada
Davey85:

Tillsättandet av ny sportchef/chefer hade kunnat ske mera öppet och av rätt/dagens styrelse och inte något hafsverk i förbifarten av den förra styrelsen..lämnar en hel del frågor när man beter sig på ett sådant sätt. Sverige är trots allt en demokrati. På det sätt man bar sig åt vid byte av styrelse, så liknar det mera en diktatur..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
spolaisen: ” Tillsättandet av ny sportchef/chefer hade kunnat ske mera öppet och av rätt/dagens styrelse och inte något hafsverk i förbifarten av den förra styrelsen..lämnar en hel del frågor när man beter sig på ett sådant sätt. Sverige är trots allt en demokrati. På det sätt man bar sig åt vid byte av styrelse, så liknar det mera en diktatur..”

Inte kan du väl ifrågasätta den demokratiska processen?
På vilket sätt avvek den från stadgarna menar du?
Den processen är nog mer demokratisk än riksdagsvalet då du kan rösta på individnivå vilka du vill ha in på samtliga poster i brynässtyrelse men inte till riksdagen.

Sen vet ju inte innevarande styrelse om de blir kvar efter årsmötet. Ska de sluta agera vid en viss tidpunkt eller hur menar du att ”rätt styrelse” ska tillsätta SC?

Sen kan man ju ha åsikter om valet av Alcen vid den sena tidpunkten, men att det var ”rätt styrelse” som tillsatte honom där och då kan du väl knappast ifrågasätta?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Nu får du nog kolla så att ditt konto inte har blivit kapat.

Hur menar du att man ska vara mer transparent?
Ska medlemmar kunna komma upp på kontoret och se vilka som är aktuella?
Varför då?
Man bytte styrelsen på ett fullt demokratiskt sätt.
Vet inte hur Du brukar göra när du är med och byter styrelse.

Tur att du inte är i någon ledande position. Det hade kunnat bli riktigt galet..
Kommentera