Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2246863

Sv: A propósito de nada
Härligt och behövligt med seger igår. 8 matcher sedan en 3-poängare, något som många sa var omöjligt efter inledningen... Samtidigt nästan omöjligt att inte vinna mot ett lag som endast skjuter 10 skott på en hel match

MEN, Brynäs har tagit 1 poäng mer jämfört med förra säsongen. I 14:e omgången förra säsongen vann t ex Brynäs med 7-1 mot Frölunda.

Brynäs spelar helt klart på ett annat sätt under MM jämfört med PA, men kommer det här spelet att leda till fler poäng över tid? Jag är iaf fortfarande tveksam.

En räddning kan vara att både Timrå och Djurgården startat så otroligt svagt. Som många Brynäsare vet så är det otroligt svårt att lyfta i tabellen om man väl fastnat i botten.

En annan räddning och den viktigaste punkten för Brynäs, som jag ser det, är att förstärka laget under säsongen. Nu har man iaf brutit med några spelare och arbetet med att ersätta och förbättra laget blir extremt viktigt. Kanske skillnaden mellan kval eller ingenmansland.

Exempelvis har Nyberg försvunnit och kanske att Berglund lämnar. Samtidigt tog man in Mylläri och Bergman inför säsongen. Ett nollsummespel rent kvalitetsmässigt. Brynäs måste kunna bättre än så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Tycker att de ideliga jämförelserna med fjolåret såväl i GD/Arbetarbladet som i forumet är helt irrelevanta. Varför ska man förutsätta en nedåtgående trend som förra säsongen? För mycket Krösa-Maja/I-or om ni frågar mig.

Tycker det finns mycket som tyder på att gårdagens match var en vändpunkt. Kan man spela som i första perioden i en hel match blir man svårslagna. Kan räkna upp många goda tecken. Oskar Eklind går från klarhet till klarhet. Theo Lindstein sensationell. Andrén kanske har fått ordning på självförtroendet. Sammanhållningen verkar vara mycket bra. Många, även de äldre spelarna, stannar kvar på träningarna och tränar extra. Nya, starka spelare är på väg in och man låter andra gå utan att förödmjuka dem. Manner verkar veta exakt vad han gör. Känslan är att det här kan bli väldigt bra! The only way is up!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Timashov in, Mannberg ut känns som ett + även om det blev lite skadefrånvao.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:Du glömde något positivt, nämligen Lindström 😁
Kommentera