Brynäs IF

705160 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2246973

Sv: A propósito de nada
KulaShaker: Så otroligt skönt, nu väntar vi på att hela hockey-Sverige skall be om ursäkt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Finns inget att be om ursäkt för.

Tror alla vet att dessa fall 9 gånger utav 10 inte går att bevisa även om dom faktist skett.

Jag kommer alltid tro att PB begick något typ av brott då jag anser det är väldigt osannolikt att en partner av flera år skulle hitta på en sådan sak från tomma inte.

Dock ska man självklart följa "oskyldig till motsatsen är bevisad" så det finns inget mer man kan göra nu i detta fall förutom att hoppas att PB faktist var oskyldig.

Ska bli intressant att se vilken klubb som vågar sätta klorna i han nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: ”Stisse” Åbergs skrev i sin krönika i GD/Arbetarbladet den 5:e maj: "Jag hade hoppats och trott att inte Björnstad var Gävle och Brynäs IF."

Den 7:e maj hakade Marcus Leifby på Aftonbladet på och skriver: ”Vad är det egentligen för skillnad på Brynäs och Björnstad? Den ena historien är sann, den andra påhittad?”

GD/Arbetarbladet har åtminstone ryggrad att gå ut med att förundersökningen mot Patrik Berglund är nedlagd. Aftonbladet väljer nu plötsligt att anonymisera Berglund: "Förundersökning om misshandel läggs ner. Förre Brynässpelaren inte längre misstänkt". Berglund namnges alltså och anklagas för våldtäkt och misshandel i Aftonbladet - men namnges inte när han frias. Ska han fortfarande betraktas som skyldig i svenska folkets ögon? Är man rädda för att Leifbys bullshit ska angripas?

...Och varför namngavs Berglund och inte Tom Hedberg? Det verkar som att GD/Arbetarbladet var överlyckliga att få ett scoop med riksintresse. Man glömde helt bort att man kastade stadens stolthet till vargarna. Självklart bidrog uppmärksamheten till att Brynäs riskerade att åka ur ...Och som någon skrev på forumet angående risken för degradering för Brynäs: ”Då har GD division ett-fotboll och ponnyridning i Årsunda kvar att skriva om”. Hur många prenumeranter genererar det?

Vad som verkligen hände mellan Patrik Berglund och flickvännen och mellan Tom Hedberg och den han var med lär vi aldrig få veta. ...Men rättsskipningen måste få skötas av domstolar och inte av "Stisse" Åberg, Marcus Leifby, Cissi Wallin m fl.

Det hindrar inte att jag satte in en hundralapp på Blåklockans konto när det stormade som värst. Det är naturligtvis jättetråkigt bara att misstankarna mot spelarna fanns.
Kommentera