Brynäs IF

705124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2250392

Sv: A propósito de nada
Mickis: Tråkigt.
Men har ingen relation till spelaren.
NI andra äldre kanske hade.

Vila i frid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Hur man besegrar OIK: fyra enkla steg

1. Respektera motståndet. Brynäs har kommit in varenda match med en attityd av typen ”vi har spelat i den här serien sen Hedenhös och nu ska vi visa er hur det går till i högsta serien”. OIK består av ett hopsop ärrade rinkkrigare som sett allt och hört allt. Sånt imponerar inte på dem.
2. Genomskåda deras strategi. Oskar kan inte vara ett spelförande lag, men det vet de och har byggt strategin utifrån det. Man utnyttjar motståndarens misstag, excellerar i snabba vändningar och kontrar sönder motståndaren.
3. Visa ödmjukhet och tålamod. Vänta på lägena istället för att skapa lägen åt dem. Brynäs har ett bra spelsystem byggt på ödmjukhet och tålamod. Man täpper till i mittzon. Det sista man ska göra är exakt det som Brynäs gjorde igår, med två forwards planlöst jagande puck i anfallszon. PA-hockey. Bulanhockey.
4. Spela snabbare ur försvarszon. Brynäs akilleshäl på hemmais, men som ofta fungerar ganska bra på bortais eftersom vi inte låtsas kunna föra en match.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: Tröja nr 2. Stabil och klassisk back som alltid gjorde sitt jobb i försvaret.
Märktes inte så mkt i sina aktioner jämfört med mer flashiga spelare som Virus, Lars-Göran, Tord, Wickberg osv. Nåt som iofs brukar utmärka riktigt bra spelare som typ Lidas osv.
Som L-G säger: tröjan borde ha hissats i taket för länge sen, men förhoppningsvis blir det bättre sent än aldrig...
Kommentera