Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2250482

Sv: A propósito de nada
Axle San: ” ag håller med, Eklinga och Rödda var bra och de var ju på vippen flera gånger att måla också”

Rödin gjorde ett snyggt mål men spelade i övrigt alldeles för svårt och med huvudet under armen. Eklind tog några onödiga utvisningar och var underkänd.

I övrigt fortsätter genoway att skapa fler farligheter till motståndarna än egna laget
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Var oxå på plats, satt nere på rad 2 och såg matchen ur ett annat perspektiv än jag är van med, nr1 spelet går otroligt snabbt nere från isen och jag förstår att coacher kan behöva ha någon på läktaren som ser situationerna tydligare.

Ang spelare kan jag hålla med er om att Scott var rätt lam, han gör inte det där lilla extra, tar inte de där extra skären fullföljer inte i närkampsspelet, slår av och tappar fart och blir uppäten av motståndarna. Upplever att han tappat DET lilla extra sedan de första vinstmatcherna. Det syns att han väljer att vara bekväm i spelet.
Scott är grym om han går på 100% så det är dags att man ser till att få ut det av honom nu, så att han inte smyger vidare med skönhockeyn.

Rödin går ut hårt, kunde se att han blev rätt trött och kanske tog för långa byten.
när han kroknade i bytena så blev han en stor säkerhetsrisk slog helt livsfarliga passningar och satt sig i galna situationer han inte orkade reda ut och blev mycket tafflig och osäker i puckhanteringen, de kunde sluta med att de blev fast och ordentligt nedtryckta i egen zon.

Danielsson, kan inte förstå att han varit en sån stjärnspelare tidigare och poängmaskin. Förlorar massor av närkamper visar inte mycket av sin forna kvalitet.
Tycker oxå att Öhlund försvinner mycket och fastnar i hörnen, vill se mer aggressivitet och rakare spel av honom, han får sluta be om ursäkt.

5 mot 3 var riktigt uselt, pucken förflyttades låångsamt och skotten satt högt över.
nä här tror jag Manner får sätta in några andra killar för så här får det inte se ut.

4e kedjan var dock en injektion härligt att se,

Palve är otroligt skicklig men hade gärna sett han i en annan omgivning
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Många "bättre" lag skulle nog kunna lägga ut mycket pengar för att ta över Genoways kontrakt från oss. Då gäller bara att hitta två bättre backar, vilket kan vara svårt i dagens läge.
Undrar om inte JAEG redan tittar på det, speciellt efter gårdagens match :)
Kommentera