Brynäs IF

705158 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2250495

Sv: A propósito de nada
Huge: Ja du Huge, det var nog ett av dom mest paradoxala inlägg jag läst härinne...

Vart ska man börja?

"Jag försvarar alltid tränaren, oavsett vem det är, mot kritik som kommer från dig och andra självpåtagna sofftränare som själv aldrig tränat eller lett ett hockeylag öht och heller inte har den insyn och kunskap som krävs för att bedöma om en tränare har tagit ett bra eller dåligt beslut utifrån förutsättningarna."

och sen skriver du:

"Jag gnäller inte alls ständigt på domarna, bara när jag tycker att dom dömt fel.
Och det går alldeles utmärkt att applicera samtidigt som jag kan tycka att dom är yrkesmän och inte några underdjur som aldrig borde göra nåt fel."

Så det går bra att gnälla på domare men inte tränare alltså?

Enligt ditt resonemang borde det väl isf oxå gå utmärkt att gnälla på tränare, andra yrkesmän, om man tycker att dom gjort fel.

Målat in sig i ett hörn i vanlig ordning?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Det kanske är lite skillnad på att gnälla på ett enstaka domslut i en match där man samtidigt kan tycka att domarna varit bra, och att som du och många andra gnällkärringar gör: kasta skit, raljera och uppträda allmänt omoget som supporter i princip 24/7.
Du har frågat mig vad jag tycker om ditt och vissa andras sätt att "kritisera"/supporta och du har fått mitt svar.
Om du inte gillar det svar du får så är det din business och inte min...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Tränarna är dock underdjur som aldrig gör något fel. De ställer alltid bästa laget på isen, väljer alltid rätt taktik och får alltid ut det bästa av laget. Visste du inte det?
Kommentera