Brynäs IF

705109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2253102

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: "Hur går detta ens ihop? Du och Sandström har rätt men vi har tagit 3p fler iår än förra? Skarp analys!"

3 poäng mer eller mindre är väl snarlik statistik!? Den här säsongen och förra har resulterat i (ungefär) samma poäng.

Det som oroar är att Brynäs förra säsongen tog ungefär lika många poäng trots att Rödin och Scott (våra bästa spelare) inte ens fanns med i laguppställningen stora delar av säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Tycker för första gången att ”Sasse” är fel ute i GD/Arbetarbladet när han skriver ”En ren chimär att det skulle vara bättre i år”. …Och parhästen Karin verkar hålla med.

Jag är verkligen ingen hockeyexpert men har följt Brynäs i femtio år – och jag ser mycket stora skillnader mot förra året då jag tycker att ingenting fungerade. Backarna pinchade okontrollerat och det var mängder av treor mot tvåor, tvåor mot ettor och frispelningar för motståndarlaget. Så tycker inte jag att det är längre.

Tycker det är kampmomentet man misslyckas alldeles för ofta med nu – och det är illa nog men kan rättas till. Mot Skellefteå borta såg det ut som det skulle.
Tror också det kan bli ett lyft med Molin tillbaka och Timashov in i laget. Molin är viktig i PP och Timashov kan förhoppningsvis bidra med målproduktion.
Kommentera