Brynäs IF

711073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2253113

Sv: A propósito de nada
Inkazar & malken: Jag motsätter mig inte att Brynäs spelar bättre i år än förra året. Men kommer det i slutänden att leda till fler poäng?

Hittills har det ju inte gjort det (nåja 3 extra poäng).

Som jag skrivit från start av säsongen beror den skrala poängskörden på att man helt enkelt har för dålig trupp. Man skapar som ett mittenlag men producerar som ett bottenlag (enligt statistiken).

Sen har Brynäs problem oftast inte varit att man skapat för lite målchanser eller gjort för få mål utan det har varit att man släppt in alldeles för många mål.

Verkar vara ett mentalitetsproblem (hybris) i truppen oxå. Full fart framåt och dammluckor öppna bakåt. Brynäs har för dålig trupp att spela som ett mittengäng och får spelvändningar och släpper in för många mål bakåt.

Som jag skrev, kvalitet måste in för att omsätta det bättre spelet till fler poäng. I dagsläget spelar det ingen roll vem som är tränare i Brynäs, nuvarande trupp är för svag för att lyfta i tabellen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Amen - raggarhockey kombinerat med hybris funkar ej!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:" Hittills har det ju inte gjort det (nåja 3 extra poäng)."

Håller vi detta tempo så tar vi alltså 9 poäng mer än förra säsongen och hamnar på 66 poäng, det bör räcka till räddat kontrakt.
Kommentera