Brynäs IF

713086 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2253529

Sv: A propósito de nada
Vino: Jag håller med. Scott och Rödin är just nu de bästa vi har på forwardssidan. Många suckar över scott men 2a i poängligan internt, 2a i tacklingar, 3a i skott på mål, 4a i blockerade skott, 0 utvisningar. (Iaf enligt shl.se)
Är scott en av de vi ska klandra för dåliga matchresultat?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stenis: Bra skrivet om Scott. Ytterst frustrerande att han inte gör mål men det kommer. Se på Elias Pettersson. Ibland så går puckarna inte in men det kommer att släppa och under tiden gör Scott alltid ett superbt arbete för de andra. Tycker faktiskt att man bör hylla Scott för att han alltid, trots sin status, alltid arbetar hårdast i laget.
För egen del hoppas (och tror) jag att Dima kommer att sättas med Scott o Rödin.
Sen förstår jag inte de som vill splittra vår klart bästa lina just nu med Danielsson, Ölund och Eklind.
Jag antar att man sätter Molin i andra men det skulle vara rätt Coolt att köra Molin, Olesen och Kvist ihop i fjärde. Klar potential att skapa målchanser i en sån konstellation…

Slutligen måste Manner klura ut hur han ska få 2:a linan och Genoway att sluta blöda mål bakåt. En variant skulle kunna vara att byta plats på Sallinen och Scott ett tag för att bryta mönster.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stenis: Scott gör det bra, men man hade hoppats på lite fler mål från hans klubba. Samma sak med Palve. Scotts frilägesmiss mot Växjö kan mycket väl ha kostat poäng i den matchen.
Kommentera