Brynäs IF

705156 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2253829

Sv: När återvänder kamratkompaniet till läktaren?
Peja: "Ditt påstående om att Gunler kommer till massa målchanser är i högsta grad mätbart. Förhoppningsvis kan någon hitta statistik på det så att vi kan få reda på om din observation är korrekt. Det blir mer seriöst att diskutera kring det om det faktiskt stämmer."

Kollade corsi och Fenwick och där ligger ju Gunler bra till, med Brynäs mått mätt. Både corsi och fenwick är positiv för honom.

"Personligen tycker jag det verkar som att Gunler skjuter på allt, även när det inte är målchans. En endimensionell spelare som är dålig utan puck och som aldrig sätter medspelarna i bra lägen. Dessutom onödiga utvisningar på det. Men om han verkligen kommer till massa målchanser enligt statistiken är jag beredd att tro på det."

Dom sakerna som du skriver om Gunler kan man ju inte läsa av utifrån statistiken så jag förstår ärligt talat inte kopplingen till den kommentaren och jämförelsen med statistiken. Utveckla gärna.

Ett problem för Brynäs andrakedja är ju att samtliga spelare varit inne på mindre än tio mål, per spelare, i 5 mot 5 under hela säsongen. Tycker det är svårt att veta om det är Gunlers "fel" eller om det vore bättre att flytta på Palve eller Sallinen. I några matcher har vi väl sett att Manner flyttat på Sallinen snarare än Gunler som exempel.

Vi får se hur Manner formerar laget med Timashov och Molin tillbaka men jag skulle inte säga att det är givet på förhand att det blir Gunler som får flytta på sig.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: När återvänder kamratkompaniet till läktaren?
Ove Myling: Vet inte riktigt om du och axl san medvetet missuppfattade min fråga till honom. Jag antog att axel san hade kollat på underliggande statistik och ville ta del av den, men tydligen inte. Tycker det är svårt att säga utifrån matchupplevelsen om han skapar mycket eller inte.
Låst ämne