Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2254956

Sv: A propósito de nada
Stenis: Att vara chef på IKEA Sverige är ett mycket större jobb än att vara klubbdirektör i Brynäs. Den enda anledningen till att Brynäs får in en person med de meriterna är att han är Brynäsare. Och det är väl just eventuella klubbsympatierna som är en idrottsklubbs enda konkurrensfördel när man letar efter nya klubbdirektörer och nya styrelsemedlemmar.

Ett alternativ till att leta fel hos Svedman är ju att ge honom en chans att visa att han kan omsätta ord till handling. Det finns ingen anledning att ifrågasätta tillsättningen i det här skedet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
”Ett större jobb”?
Större ansvar menar du kanske?
Bara för att siffrorna och organisationen är större i en bransch så betyder det inte att en VD lyckas i en mindre organisation med mindre omsättning i en annan bransch.
Att få människor att effektivisera en produktionslina eller ett helt PU kan omöjligen vara samma som att möjliggöra så Erika, Alcen och manner kan få shl-laget att höja poängproduktionen över tid.

Vad tycker du svedman har sagt som låter så mycket bättre än Campese (som du dessutom försvarade strax intill förfallet var ett faktum)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Nu håller jag så klart med dig i att ge Svedman en chans och jag är på inget sätt negativ till den tillsättningen. Jag är dock vis av erfarenhet att på det här forumet och andra på t ex FB ges väl ingen en chans att bevisa sitt värde i Brynäs.
Kommentera