Brynäs IF

713368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2256934

Sv: A propósito de nada
Vino: Tycker det var bra att LHC vann. Målet är fan att endast hålla Timrå och Djurgårn bakom oss!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Jo det är många som är på din linje där, själv har man börjat blicka uppåt i tabellen istället.. Vemodigt kanske men jag kan inte hjälpa det efter att Mikko blev utbytt mot Micke.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fan vad det stör mig att vi inte fick 3P idag. Sett över hela matchen så ska vi ha 3P. Men men, 5 poäng denna vecka. Emot förra veckan där vi fick 0P.... Stor skillnad givetvis än när vi mötte Leksand, men tror det var helt enligt gameplan. Bortamatch, fullsatt, bli lätt lite avvaktande som bortalag. Även fast vi kanske inte ha någonting i första så hade inte Malmö det heller. Efter första tycker jag det bara är vi, Malmö hade något skott i stolpen om jag minns rätt i andra eller tredje perioden? Annars ingenting.

Tycker definitivt inte att vi ska ha den tabellplacering som vi ligger på. Men lite flyt och puckar som studsar vårt håll så är jag övertygad om att vi kommer att klättra i tabellen.


Kul att se dom spela som ett lag. Det är så man vinner matcher, laget före jaget. Fan vad jag älskar Brynäs! Väl mötta nästa match. Trevlig helg allesammans!
Kommentera