Brynäs IF

711073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2256971

Sv: A propósito de nada
Jugge: ser hur bra som helst. Grejen är nu att hitta stabilitet. Men nu finns det för film för laget hur jäkla bra man kan vara, vilket bertilsson påpekat. Så har svårt att se att vi inte kommer att prestera även övertid. Även om vi säkert kommer fortsätta lite till att variera i prestation. Dessutom viktigt att undvika skador så klart!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Supportern:
”Grejen är nu att hitta stabilitet.”

Många tror att en match med hög prestation kan bli någon form av normalläge för vad vi supportrar kAn förvänta oss att laget presterar match efter match, för nu har laget ”bevisat” vilka kvaliteer laget besitter.
Jag är inte alls säker att Brynäs har det i sig att leverera på den nivån över tid.
Timo som tillskott och Molin tillbaka stärker förvisso laget och det KAN vara puzzelbitarna som får Brynäs att prestera bättre och klättra i tabellen. Men mest troligt är att man lyckats klämt ut en tillfällig hög maxnivå genom ledarskapet, vila, nytändning osv men att troligen går tillbaka till +/- cirka-nivån vi haft.

Jag har extremt svårt att tro att en professionell shl-spelare kan prestera på maxnivå på beställning över en period av 52 matcher i följd. Jag är övertygad om att deras kroppar fungerar som vanliga kroppar och ju längre tid man lyckas klämma ut max ju slitnare blir kropparna och desto djupare blir svackorna som följer om det inte finns tillräckligt med återhämtning.
Det är kanske frukten av den återhämtningen vi sett nu i två matcher?

Oavsett bakomliggande orsak så känns det hur som skönare med 5 av 6 poäng än 1 av 6 poäng tagna efter uppehållet!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Supportern: Hur Alcén och Erika lyckas med värvningarna kommer också bli en nyckel över tid. Det behövs en målvakt som åtminstone kan komplettera VV för att stabilisera läget, och gärna en back också. Nåt annat som måste förbättras är special teams, som ofta avgör jämna matcher. Just nu är Brynäs 12:a i både PP- och BP-tabellen. BP kommer nog bli bättre om man ger Eklind, Molin etc mer istid där, istället för Kvist och tidigare Mannberg, men PP har blivit ett riktigt sorgebarn.
Kommentera