Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2257229

Sv: A propósito de nada
Supportern: jag vill att man ställer höga krav på ledande spelare, när scott går in så starkt som han gjorde i leksandmatchen, gör backchecken vinner närkamper och fullföljer tacklingar då följer hela laget med. En spelare som tex scott kan i Brynäs komma undan med att steppa ner några procent och spela bekvämt, utan att det innebär mindre istid eller någon form åtgärd. Ledande spelare i Brynäs upplever jag att behåller sin status trots dålig prestation, detta har pågått i åratal. Jag vill att kravbilden ska upp och toppspelarna måste gå i bräschen så de andra följer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Biffer: Det tror jag beror på att Brynäs haft två bra spelare på forwardssidan de senaste 3-4 säsongerna. Scott och Rödin. Även om de spelar på glidfart så är de ändå bättre än 80% av den utspädda mellanmjölken. Om konkurrensen om platserna ökar så höjer sig spelarna nån procent. Det var längesen det var någon direkt konkurrens i Brynäs. Särskilt med tanke på att de juniorer som kommit fram har varit ytterst mediokra och så småningom hamnat i Allsvenskan eller Strömsbro.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Biffer: jag håller med. Tyvärr har nog inte haft rätt personer fram till nu med Manner. Vi får hoppas detta är starten på nått stort! Attityden i klubben, på alla fronter, har helt klart varit för mjäkig och bekväm.
Kommentera