Brynäs IF

711069 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2260005

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: jag håller inte alltid med i det du säger. Däremot håller jag med om att det var en miss att inte låta Sundlöv gå tidigare. Med det sagt så låter det väldigt lovande att man trots krisen ekonomiskt prioriterat värdet att ha en klubb i SHL.

Jag tycker spelet bara ser bättre och bättre ut. Kan vi börja addera en målvakt så är jag övertygad om att några poäng till kommer börja ramla in. Beroende på läget så bör man även vara beredd på en back.

Men med tanke på spelet i år och förra året så är det en tidsfråga innan vi drar iväg i poäng mot förra året. Det är ju framförallt målvaktsspelet som skiljer. Annars ser jag inte så mycket likheter just nu.

Jag måste även säga att jag uppskattar att inlägget inte var lika sarkastiskt skrivet som de ibland är. Ibland kan det vara roligt, men i längden tycker jag sällan det blir det. Vi vet att mycket står på spel, att många felbeslut tagits och att faran inte är över. Men med det sagt så börjar många positiva saker hända. Det kan vi spinna vidare på!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Supportern: Brynäs är öppna med att man i första hand letar efter en målvakt & back. Det låter bra, synd att man gick bet på Lepistö.
Kommentera