Brynäs IF

711073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2260001

Sv: A propósito de nada
Tgl: "Många misstag har begåtts av föreningen men att återanställa Sundlöv var det största misstaget."

Nja, ett större misstag var att göra Dackell som sportsligt ansvarig, utan honom hade vi inte fått sett vare sig en förlängning med Sunken eller en återanställning av Sundlöv.

Jag sa det redan då: Brynäs skulle spela "en fartfylld hockey som bjöd på det lilla extra" - exekuterad av dels en oförstärkt spelartrupp ledda av dessa tre "vise män". Det kommer aldrig att funka. Varken spelartrupp, eller sportslig ledning kan gå in i telefonkiosken och komma ut som Superman.

När haveriet var ett faktum och Sunken och Dacke lämnade så borde såklart även Sundlöv lämnat samtidigt. Men den gubben höll sig kvar och resultatet av det beslutet ser vi idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Japp - resan in i träskmarkerna inleddes på allvar när parkeringsvakt Dackell promoverades till sportdirektör och hela gamla gardet med Sundlöv i spetsen fick återvända. Sparkningarna av Sjödin, Larsson och Bengtzen ter sig idag fullständigt absurda.
Om du vill bli riktigt illamående rekommenderar jag att ta del av ”revanschen”-materialet från sommaren 2019…..förhoppningsvis är skiten raderad för länge sen…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Som jag skrivit tidigare tycker jag Manner är man för det här jobbet. Det tycker jag fortfarande. Han pratar mycket med varje spelare och är med och utvecklar och bygger upp spelare.

Även om poängen inte är märkbart fler än i fjol så syns det tydligt att laget är mer i harmoni än i fjol. Det bådar gott.

Vi får hålla tummarna för att det räcker för att hänga kvar i SHL. Något/några nyförvärv ska ju in och förstärka också.

Klarar vi denna säsong tror jag mycket på att laget lyfter sig rejält i tabellen nästa år. Manner kommer ha mycket att säga till om vilka spelare han vill ha in i laget, och vilka han vill ha kvar.

Alla vet att i slutändan är det resultaten som räknas, men det är viktigt att må bra också i sitt idrottande. Sånt är en av Manners styrkor. Peter Andersson not so much...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: jag håller inte alltid med i det du säger. Däremot håller jag med om att det var en miss att inte låta Sundlöv gå tidigare. Med det sagt så låter det väldigt lovande att man trots krisen ekonomiskt prioriterat värdet att ha en klubb i SHL.

Jag tycker spelet bara ser bättre och bättre ut. Kan vi börja addera en målvakt så är jag övertygad om att några poäng till kommer börja ramla in. Beroende på läget så bör man även vara beredd på en back.

Men med tanke på spelet i år och förra året så är det en tidsfråga innan vi drar iväg i poäng mot förra året. Det är ju framförallt målvaktsspelet som skiljer. Annars ser jag inte så mycket likheter just nu.

Jag måste även säga att jag uppskattar att inlägget inte var lika sarkastiskt skrivet som de ibland är. Ibland kan det vara roligt, men i längden tycker jag sällan det blir det. Vi vet att mycket står på spel, att många felbeslut tagits och att faran inte är över. Men med det sagt så börjar många positiva saker hända. Det kan vi spinna vidare på!
Kommentera