Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2259995

Sv: A propósito de nada
Peja: Förhoppningsvis överlever vi Sundlövs skitbygge och kan starta om på nytt nästa säsong. Många misstag har begåtts av föreningen men att återanställa Sundlöv var det största misstaget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tgl:
"Förhoppningsvis överlever vi Sundlövs skitbygge och kan starta om på nytt nästa säsong. Många misstag har begåtts av föreningen men att återanställa Sundlöv var det största misstaget."

Nästa säsong har redan börjat. Det går inte att vänta. Bygg, bygg, bygg...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tgl: "Många misstag har begåtts av föreningen men att återanställa Sundlöv var det största misstaget."

Nja, ett större misstag var att göra Dackell som sportsligt ansvarig, utan honom hade vi inte fått sett vare sig en förlängning med Sunken eller en återanställning av Sundlöv.

Jag sa det redan då: Brynäs skulle spela "en fartfylld hockey som bjöd på det lilla extra" - exekuterad av dels en oförstärkt spelartrupp ledda av dessa tre "vise män". Det kommer aldrig att funka. Varken spelartrupp, eller sportslig ledning kan gå in i telefonkiosken och komma ut som Superman.

När haveriet var ett faktum och Sunken och Dacke lämnade så borde såklart även Sundlöv lämnat samtidigt. Men den gubben höll sig kvar och resultatet av det beslutet ser vi idag.
Kommentera