Brynäs IF

714264 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2259955

Sv: A propósito de nada
Foreveryoung: Andrén hade ett av 2000-talets bästa SHL-lag framför sig när han tog SM-guld med Växjö. När truppen blev sämre årena efter var Andrén medelmåttig och fick inte förlängt kontrakt, det var då som Sundlöv slog till med 2-årskontraktet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Förhoppningsvis överlever vi Sundlövs skitbygge och kan starta om på nytt nästa säsong. Många misstag har begåtts av föreningen men att återanställa Sundlöv var det största misstaget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Elitidrott idag handlar om att hela tiden enträget utvecklas år efter år och som målvakt förstå att nästa säsong letar utespelarna nya sätt att göra mål. Den förmågan ser vi tydligt att Markström har i NHL som inte tar en trade på annat sätt än att jobba hårdare och bli ännu bättre. Andren däremot har stagnerat sedan en tid tillbaka och har inte haft samma förmåga. Han är säkert lika bra som förr, bara det att utespelarna är och vet bättre. Är inte säker att Brynäs har varit den bästa klubben för honom då vi också genom åren har haft samma sjukdomsbild. Tror att Andren kunde vara en helt annan målvakt i Frölunda, inte bara pga. bättre klass på utespelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det kan man tala om fingertoppskänsla av en sportchef
Kommentera