Brynäs IF

714199 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2260053

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ja, en jävla tur att styrelsen loggar in här lite då och då för att få information från dig och munkas om när det är dags att att inse när truppen behöver förstärkas.
Dom hade nog aldrig insett det själva utan era påpekanden härinne.
Haha...

Sen är det lika tragikomiskt när du sitter och påstår att många härinne anser och har ansett att "allt ser bra ut", när det bevisligen och från alla härinne har kommit önskemål om att man bl.a borde värva en ny målvakt och en ny back.
Man behöver inte tycka att allt är bra bara för att man inte raljerar och grinar som du gör i dina inlägg.

"Förväntningarna hos de flesta är verkligen otroligt låga."

Snarare realistiska, vill jag påstå.
Till skillnad från dig och vissa andra i yrkesgnällarföreningen som har höga förväntningar och samtidigt klassar laget som knappt AS-mässiga.
Seriöst och logiskt värre...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Håller med dig i mycket Huge men så klart tittar inte styrelsen in här och pejlar läget. MEN det sorgliga är att vi år ut o år in ska behöva ha dessa diskussioner här i forumet kring nya spelare tränare osv...Att vårt kära Brynäs inte kan bli stabilt. Jag tycker att det känns mycket bättre än i fjor. Munkas har rätt i att poängen inte är så mycket större men Manner gör mig glad o hoppfull. Spelet linjerna ser bättre ut än förra året. Att slippa grinolle Peter A är underbart, kemin mellan palve o dima är mumma. En bättre andre mv och en back till...så lever hoppet pojkar,)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Förväntningarna hos de flesta är verkligen otroligt låga."

Snarare realistiska, vill jag påstå.

Jo, de är realistiska, Huge. Men därvid tycks du nöja dej. Andra vill och tycker att vi ska inte vara nöjda med det. År efter år. Det har vi full rätt uttrycka.
Kommentera