Brynäs IF

597665 inlägg · 7848 ämnen

Inlägg #2260715

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Brynäs har väl bra form? Tagit poäng i fyra av de 5 senaste. Varit klart spelförande mot såväl Örebro hemma som Malmö borta samt Leksandsmatchen. Höll hyfsat jämna steg mot ett för dagen starkt och påkopplat Frölunda samt förde spelet borta mot Luleå i två av tre perioder...

Försvarsspelet har gått upp en nivå (men håller fortfarande relativt låg nivå) och forwardsuppsättningen andas klass vad gäller spelskicklighet men inte målskytte...och har dessutom fått en jämnhet i och med Timashovs inträde.

Formen är väldigt god relativt sett, skulle jag säga...
+24
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: vi tycker olika, helt OK 👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ja vilken match igår. Den matchbilden hade jag inte räknat med.
Timashovs betydelse är tydlig för laget. Det är en klassvärvning, även om jag tycker han väger lite lätt ibland när man lyckas få kontakt fysiskt med honom. Men det kommer kanske som bieffekt med farten?
Skönt att scott fick till ett mål också. Jag vet att vissa är kritisk mot honom men jag hoppas han vill och får chansen att fortsätta bredvid Rödin nästa säsong.
Mylläris bakåtjobb i två mot ettan, där han inte bara täckte av utan kom ut med pucken, var också extremt bra jobbat. Sådant arbete är lika viktigt som något annat på isen.

Hur långt kontrakt har Manner förresten?
+9
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Om man ska se positivt på att Timrå har börjat plocka poäng är det väl att just Timrå är väl det sista laget vi vill möta i kval? :) Tror att Malmö börjar känna sig riktigt pressade, de påminner om HV förra året. Alla bara väntar på att Malmö ska få igång maskineriet, laget är grymt på pappret. Frågan är om maskineriet någonsin kommer igång?
+1
Kommentera