Brynäs IF

712168 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2260720

Sv: A propósito de nada
Ja vilken match igår. Den matchbilden hade jag inte räknat med.
Timashovs betydelse är tydlig för laget. Det är en klassvärvning, även om jag tycker han väger lite lätt ibland när man lyckas få kontakt fysiskt med honom. Men det kommer kanske som bieffekt med farten?
Skönt att scott fick till ett mål också. Jag vet att vissa är kritisk mot honom men jag hoppas han vill och får chansen att fortsätta bredvid Rödin nästa säsong.
Mylläris bakåtjobb i två mot ettan, där han inte bara täckte av utan kom ut med pucken, var också extremt bra jobbat. Sådant arbete är lika viktigt som något annat på isen.

Hur långt kontrakt har Manner förresten?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stenis:

Både Timashov och Palve åker sig till skottlägen, men avlossar sällan skott mitt i dragningarna. Den gubbe de fintar bort ligger ju i ansiktet på målvakten, VARFÖR inte prova skott mitt i finten??
Medspelarna bör ju vara beredda på hemarbetet, efter att Tima och Palve testat skott från distans..alltså ifall puckuslingen studsar fel och farlig kontring uppstår..Alla dessa försök till passningar på friställd spelare leder ofta inte till något resultat. Motståndarlaget hinner ställa upp sig för att avvärja anfallen, pucksäkra spelare åker sina bågar som inte leder någonvart..SKJUT i stället!!

Djävla snöväder har biljett och hade beställt hotellrum inför matchen Rögle-Brynäs, men vågar inte åka p g a kung bore...
Får nöja mig med sändningarna från C-more..
Kommentera