Brynäs IF

713193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2263747

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Men tycker du seriöst att Brynäs ska gå in i nästa säsong med exakt samma centeruppsättning som i år: Scott, Palve, Sallinen och Ölund. 3 st på fel sida 30-strecket (Scott med råge) och en som stått helt still/haft negativ utveckling.

Det märks vilken losermentalitet det är bland fansen. Brynäs håller sig knappt över ytan och då ska det förlängas med varenda spelare som gjort ett bra byte.

Vi har redan låtit lag som Örebro, Rögle, Oskarshamn och till och med Leksand springa förbi oss i tabellen och vi bara accepterar det. "Det kan bli Play In i år". Är det där ambitionsnivån ska ligga?

Släpp nostalgin och våga tänka lite större säger jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:

Jag anser inte att Brynäs problem ligger på centersidan.

Jag tycker vi har väldigt bra centrar. Vi ska också komma ihåg att spelet ser bra ut, till och med väldigt bra ut. Brynäs problem är snarare målskyttet och målvakter/backar.

Inte centersidan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:
Man får göra en självtest. Hur många av våra tänkta spelare 22/23 platsar i Rögle? Platsar de inte hos dem skall vi fundera både en och två gånger innan vi med glädje slänger fram 300.000 i månaden-kontrakten...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:
Håller med om centrarna!
Salinen funkar skitfint som 4de center och med flera med utgående kontrakt finns det rum för honom. Ölund känner jag mer frågande kring isf (kan ju brytas för Palve ska få vara kvar) Går ju att låta ölund gå på kant också.
Man vet vad man får i scott även om han kanske dalar (har ju inte haft 2 lekkamrater i år och skadad ifjol) men han går lätt före Palve som andre center anser jag utifrån helheten. Frågan är väl om priset gör det värt att satsa på scott före Palve, men vi har inte rum för båda i 1sta och 2drs, utan vi måste få in en som kan göra anspråk som förstecenter. Där är inte Palve enligt mig!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Kanske Pippi kan skänka några guldpengar? Då löser det sig nog med spelarmaterialet...
Kommentera