Brynäs IF

713395 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2264877

Sv: A propósito de nada
Axle San:
Du kan ju inte mena att det är Scotts fel att vi ligger under efter 35 sek.. du kan på fullaste allvar inte lasta Scott för 1-0 målet.. 😅
Jag vet av egen erfarenhet att som högerskytt och med ett bra skott så sitter kanske 7/10 utav dom skotten som Scott avlossade därifrån. Scott är en bra skytt! Han har ett av lagets bästa handledsskott.

Att du klagar på Scott där tyder på att du själv förmodligen aldrig varit en målskytt och du är definitivt inte är någon rightare. För en högerskytt är det där ett drömläge.
Snarare otur på stolpreturen och oförmåga av Björk att inte täcka upp för Hedberg som pinchar och läsa av spelet rätt och backa hem i tid. Sånt kan en bra back med bra spelsinne.
Men vad kan man förvänta sig av Björk egentligen...? Han är riktigt usel och borde normalt sett inte få spela bland dom 7.
Gunler är en till som egentligen inte tillför ett dugg. Att han får nöta PP istid från nån annan är en gåta. För han har ju inte producerat nånting där. Skönt att man nästan kör med 1a enheten tiden ut nuförtiden i PP spelet.
Nu blev det ju inget PP men vi har en vass och bra uppställning just nu i Genoway, Palve, Timashov, Scott och Rödin. Den bör Manner inte ändra på!

Till nästa match kommer Frölunda att komma ut starkt, det vet vi. Då gäller det för Manner att spela rätt femma mot deras offensivaste femmor.
Och om det rinner iväg med tex 2-0 hastigt våga ta en time. Något som han gör alldeles för sällan.
Sen borde han coacha dom bästa för dagen mera.
Bli en vassare matchcoach som det så vackert heter.

Till nästa match tycker jag det är dags att sätta ihop en rpå pappret riktigt vass 1a kedja. Och sen våga bänka ett par "mer erfarna" spelare om Molin och Berra är tillbaka.

Nått sånt här skulle jag vilja se:
Vehviläinen

Bertilsson - Hedberg
Bergman - Genoway
Berglund - Lindstein
Mylläri

Rödin - Palve - Timashov
Eklind - Scott - Olesen
Molin - Sallinen - Danielsson
Pettersson - Ölund - Birgersson
Kvist

PP2:
Hedberg point
Olesen vänster
Eklind framför mål
Sallinen bakom mål
Molin höger

PP1:
Genoway point
Palve vänster
Scott framför mål
Rödin bakom mål
Timashov höger
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif:
Håller med, inte kan man klandra en forward för att han skjuter.
Lägg puck på mål, skjut mer, skapa kaos framför mål osv hör man ju hela tiden. Omöjligt att uppnå om inte pucken slängs dit.
Ska man kritisera något är det väl var resten av laget befann sig i ögonblicket efter skottet och hur de lyckas agera därifrån.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Nä såklart att det inte var Scotts fel, jag har tittar på reprisen nu och ser att det var en kombination av otur (Hedbergs felskär) och felplsitionering av Björk.
Det måste nämnas att jag klippt några bira igår vilket gjorde att spelarna på isen liksom hamnade i andra positioner än vad som var fallet i verkligheten.
Kommentera