Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2266406

Sv: A propósito de nada
Dallemas: Allt beror såklart på hur resterande del av säsongen utspelar sig men som det har sett ut hittills hade jag kunnat se att Scott stannar för en max två säsonger till ute på en vinge och med en nerbantad lön. Palve har spelat bra på sistone och förtjänar förlängt som det ser ut nu.
Scott - Ny - Rödin
Dima - Palve - Ny
Eklind - Ölund - Olesen
Kvist - Birgersson - Ny

Backuppsättningen är jag enig med dig om men situationen med Genoway är oklar, har han optionen att förlänga eller har Brynäs den? Rimligtvis är det väl spelaren och han har nog en bra lön vilket kan få han att vilja stanna i takt med ett bättre spel på slutet. Drömmen är dock att få in Djoos bredvid Bertil. Hedberg förtjänar absolut förlängt, jag tycker att man kan se att han dras ner av Björk eftersom han spelade riktigt stabilt med Bertil. Får dem in en ny förstacenter och klassforward kan det nog bli riktigt bra. Gunler är jag kluven kring, han har självklart växlat upp men det beror mycket på vilken lön han kräver och samtidigt tycker jag fortfarande inte att han bidrar mycket i spelet med hårt arbete och energi. Veini förtjänar också definitivt förlängt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Emil9783: Jag vill absolut inte se en ”1:a” kedja med Rödin, Scott och xxx . Ska vi uppåt i tabelln bör Rödin ner i andra och 3 nya spets in som ”1:a”. Ev kan Dima vara en av dem vad man sett hittils av honom,och en ny ihop med Palve å Rödin.
Kommentera