Brynäs IF

711103 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2268034

Sv: Intresse för att dra igång en tifo-kultur?
lultiger: Larsson har ju varit utanför Brynäs rätt länge, han har nya kontakter, nya erfarenheter och mer rutin.
Han utgår fortfarande från Gävle om jag förstår saken rätt.
Jag tror att hans erfarenhet och hockeykunnande skulle vara bra för Brynäs, tror dessutom att han skulle uppskatta utmaningen.
Bara för att han är gammal Brynäsare borde han automatiskt inte uteslutas, rätt person på rätt plats är enligt min mening viktigare än något annat, bara det funkar.
Men du har rätt i sak, jag känner honom inte heller men han borde som sagt inte uteslutas bara för att han är gammal Brynäsare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Intresse för att dra igång en tifo-kultur?
#33: Janne har ju nischat in sig på att vara assisterande tränare och lyckas bra i den rollen. Om man ska leta på tränarsidan tror jag att en huvudtränare som har haft ett helhetsansvar vore mycket bättre att göra till GM.

Men jag tror inte att Brynäs kommer att ta in en GM. Tror det skulle skapa kaos internt och det vill man undvika nu. Både Alcén och Erika är säkert drivande personer som vill framåt i karrären, och att minska deras ansvar genom att installera en chef som deras GM skulle nog inte vara populärt bland sportchefsungtupparna, särskilt då de i intervjuer varit rätt tydliga med att en GM inte behövs, eller hur ska man annars tolka deras svar?
Kommentera