Brynäs IF

713959 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2269491

Sv: A propósito de nada
Kul med match äntligen!
Får vi ju se hur länge den här säsongen varar... fortsätter denna pandemi kan det bli vad som av den här säsongen.

Hur som helst. Såg matchen Hv - Almtuna i repris. Den där Norbäck som ryktas på väg hit nästa säsong. Tja, vad ska man säga? Relativt liten, kvick och rätt avig. Men på tok för klen och mjuk. Kommer bli överkörd i SHL och bli en alibi spelare alá Mannberg om han kommer hit.

Ska Brynäs bli ett bättre lag så måste spelare som Pettersson och Kvist ersättas med bättre spelare fast till samma peng. Och där tycker jag inte Norbäck är. Än. Ska sägas. Ge han ett par år till i Allsvenskan. Han är helt klart en intressant spelare. Påminner litegrann om en ung Björne Danielsson i sin spelstil.

Hoppas Brynäs går på Manners tankar och lite blandat med typ Djoos, Carlsson och Boqvist.

Ska man hämta Allsvenskt så finns det bättre spelare än Norbäck.
Typ Zion Nybeck, Måns Lindbäck, Axel Ottosson, Malte Sjögren, Sam Vigneault, Markus Modigs, Johan Persson, Daniel Ljunggren, Lukas Wernblom, Martin Mellberg och Mikael Frycklund.
Intressant är däremot Asplund i Almtuna på backen. Ryktas lite smått om ett sommar kontrakt med Brynäs för Asplund. För att sen lånas ut ytterligare 1 säsong till Almtuna.
Hoppas Alcen även har koll på André i HV om dom inte går upp, skulle kunna vara ett bättre namn för Björk/Hedberg.
Sen kanske det finns en SHL klausul för spelare som typ Bernhardt eller Nässén?
En som däremot imponerade med ett väldigt lugnt, resolut och spelsäkert backspel var ex Brynäsaren Simon Löf. Kanske skulle kunna ersätta Berglund. Lovar att Löf skulle göra ett bättre jobb än dyra erfarna Berglund.

Går att fynda mycket i Allsvenskan.

Hoppas nu på seger imorgon. Otroligt viktig match. Vinner vi den går vi litegrann ifrån och gör ett litet ryck från botten.
Tror på vinst 4-1. Målskyttar:Timashov, Olesen, Genoway, Scott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Enkel huvudräkning. Istället för 2 spelare med en månadslön på 150 000 kan man plocka in en allsvensk spelare/juniorkontrakt med 30 000 och en spetsspelare med 270 000. Tror det är så som Brynäs måste börja tänka för att få fler spetsspelare i laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: ” Ska Brynäs bli ett bättre lag så måste spelare som Pettersson och Kvist ersättas med bättre spelare fast till samma peng.”
” Ska man hämta Allsvenskt så finns det bättre spelare än Norbäck.
Typ Zion Nybeck, Måns Lindbäck, Axel Ottosson, Malte Sjögren, Sam Vigneault, Markus Modigs, Johan Persson, Daniel Ljunggren, Lukas Wernblom, Martin Mellberg och Mikael Frycklund”

Ska Brynäs bli bättre så måste man sluta titta på allsvenskan inför nästa säsong!
Vi behöver en ny förstafemma, inte riskera att få en ny 3-4de femma!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Är 100% säker på att alla sportchefen i SHL har koll på André.

Och SHL kan plocka vem de vill från HA, gäller bara att man gör det före ett visst datum.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Fick höra förut att brynäs var sugna på å låna in Asplund redan denna säsong, det var dock ett litet tag sen nu. Men tror att brynäs är intresserade av att ta in honom till nästa säsong annars.
Kommentera