Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2269529

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja det är ofattbart att alla genier som passerat på åsen senaste åren inte förstått det. Med en riktigt bra målvakt, och två bra femmor kan man ha i princip vad som helst i tredje och fjärde och nå stora framgångar. Vårt problem är att tredje och fjärde linorna har fem gånger för hög lön.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ständig: Ett problem är väl också att när vi väl ska värva spets så blir det inte riktigt toppspelare. Ingen brynäsare är väl i toppskiktet i någon for av statistik denna säsong heller.

Kul att vara på plats i alla fall! Fokus på match nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ständig: Kan förstå tanken med att t.ex ha fyra starka kedjor, men det blir på bekostnad av spetsen och de dyra utfyllnadsspelarna som Brynäs har haft de senaste årena är ju ärligt talat inte bättre än motståndarnas tredje/fjärdekedjor som ofta består av mycket billigare spelare. Spelare som Petterson, Berglund, tidigare t.ex Alcén och Mannberg tillför liksom ingenting som rättfärdigar att de är i truppen på bekostnad av spetsspelare. Tvärtom har man ju hellre yngre spelare där som både är billigare och kan utvecklas. Det blir en bättre konkurrenssituation och mer hunger i laget om man har yngre spelare som pushar de äldre, det finns inte på världskartan att Pettersson & co kommer utvecklas särskilt mycket, även om Sundlöv såg offensiv potential i just Pettersson.

Nu kör vi.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tuff match idag, Malmö i bra form och ett litet antiklimax med publiken! Kom igen nu Brynäs!
Kommentera