Brynäs IF

717536 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2270423

Sv: A propósito de nada
Ja det är ett jäkla risktagande att släppa Andren så långt innan ersättare är klar. Det som är en mer oroande är att man inte hör någonting. Som om de har tagit julledigt hela december.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg:
Det är verkligen sant från Brynäs perspektiv, men Andren visste ju vad som väntade innan vi visste det och vi har vetat det länge, och han fick inte speltid/matchträning osv
Har man någon som helst tänk på spelaren så var det inte en sekund försent han fick gå.

Förövrigt: Dima in för Bulan har ju varit lyckat, men sen har det sett glest ut. Mannberg kanske inte behövs ersättas med likvärdig i detta bif, men Nyberg anser jag vara en pjäs som lätt går in i bifs 3de backpar så en redan dålig värvad baksida har gjorts sämre tillsammans med försämrat målvaktspar.

Hur troligt är det att få in någon alls som förbättrar laget med dryga 2månader kvar till fönstret stängs?
Var Brynäs och JAEG ens med i matchen kring Borgman tex?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: vad är det för risktagande att släppa andren, vi vann ju knappt en match med han i kassen. Kunde haft en korna i målet ist.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Håller med om att det är en stor risk att släppa Andrén innan ny målis är klar. Jag hoppas dock att antingen är en ny på g in eller så har dom inskrivet i avtalet med Andrén att han kommer tillbaka på lån till Brynäs i händelse av skada på VV.
Kommentera