Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2274868

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: varför släppa en back som producerar?? Bouma vart har du fått de ifrån?? Förstår att du drömmer ibland
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Markström:
Dessutom läser du inte vad jag skriver. Förmodligen inte nått på internet heller. Elliott har förmodligen större ambitioner i Frölunda. Tror knappast dom värvar in Borgman och Norlinder för att dom känner sig nöjda med Elliott.
Om du kan hockey. Vilket jag inte tror.. så ser du rangordningen i Frölunda och dess backar.
Jag menar bara att om Elliott vill få ut mer av sitt spel och på så sätt förbättra sina chanser till ett bättre kontrakt nästa säsong så kan det vara en möjlighet med en klubb byte. Trots att han gör poäng...

Till dig Axle:
Tagga ner på det starka. Bara ett litet gott råd.
Som jag ser det kan både Molin och Dima gå in med Scott och Rödin. Det är inte det som är poängen. Men det missar du. Du vill bara retas med att jag vill se olika kedjor.
De det handlar om är att både Dima och Molin skulle göra 1a kedjan till en bättre kedja än vad det är just nu med Olesen. Molin på lång sikt bättre. Dima på kort sikt.
Iom att vi torskat 2 raka och Palve kanske är borta nån match mer (det vet vi inte ännu) så tycker jag vi ska spela Dima där. För att kunna få ut mest av våra individuellt bästa spelare och på så sätt kunna vända den här förlust trenden.
Men samtidigt måste tränarna sätta sig ner och verkligen kolla över hur man spelar i BP och PP samt vilka spelare man ska ha inne och vilken roll dom ska ha.
Det är mycket där vi torskar matcher just nu vill jag mena.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Markström:
Jag drömmer inte ett dugg. Jag är hockeykunnig samt läser allt som handlar om pågående "silly" rykten/skriverier från olika tidningar/internet sidor.
Svårare än så är det inte lilla du.
Kommentera