Brynäs IF

712849 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2275044

Sv: A propósito de nada
Huss:

Håller ni med Niklas kronwall?

fb.watch/auSxxLY7T6/
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Håller inte med Kronwall, tillsammans med brorsan och Wikegård tillhör han en passerad era i Svensk hockey. Jag tror tvärtemot Petisbif att nuvarande utveckling av hockeyn är absolut nödvändig för att locka spelare i framtiden. Det är bara att titta på vad som hänt spelare som Magnus Kahnberg, Jonatan Granström, Lukas Kihlström, mfl...... Snacket om "kärringsport", "PK" och att "inte locka pojkar" är rent trams. Det viktiga arbetet med att ändra spelet på rinken för att minimera hjärnskakningarna börjar äntligen bära frukt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74:
Kunde inte ha sagt det bättre. Korpen innebandy är tuffare än ishockey. SHL blir mer o mer en riktig "kärringsport" som inte kommer locka nya pojkar till att börja med sporten. Tragisk utveckling. Men SHL speglar väl egentligen Sverige och det samhälle vi fått. Alltid så jävla PK. Vilket inte är roligt och inte en bransch som lockar längre.

Markström:
Till dig, lyssna på Sportbladets podd på Spotify och kom sen och ge mig en ursäkt. Du fattar varför efter du lyssnat på den podden 👑😂
Kommentera