Brynäs IF

619714 inlägg · 7883 ämnen

Inlägg #2276013

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: Med tanke på att massvis med kontrakt går ut kommer nog nyförvärven att bli en salig blandning mellan etablerade spelare och allsvenska spelare, såvida inte Alcén börjar förlänga massa kontrakt, men det tror jag inte. Om Alcén hade för avsikt att förlänga massa kontrakt så hade det nog redan skett nu. Tvärtom tyder mycket på att det äntligen blir stora förändringar i truppen.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tror tyvärr att Alcén kommer förlänga ett antal spelare. Sundlöv var ju mästare på det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tror att Alcen kommer att försöka förlänga fler kontrakt än vad vi sofftyckare härinne anser att han borde göra. Att det inte redan har skett behöver ju inte betyda att han INTE vill förlänga, det beror nog snarare på att de spelare han vill förlänga med, ännu inte har bestämt sig pga ex var vi spelar nästa säsong.
Sen håller jag med Skrubben om Björk: han förtjänar mer positiv kritik än den överdrivet negativa han fått utstå härinne.
Ser, som Skrubben är inne på, ut att vara stabilare idag än den betydligt mer virrigare back han var i i början och när Manners spelsätt ännu inte hunnit sätta sig.
+3
Kommentera