Brynäs IF

710482 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2277380

Sv: A propósito de nada
Huss: Nyförvärv är som att spela på hästar, tur blandat med skicklighet så kan det bli jackpot.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San:
Liknelsen att spela på hästar kan jag förvisso köpa, men jag ser då liknelse med köpa höst som ska ge dig vinster som bättre liknelse!
Ska du köpa en häst som drar in vinster åt dig över tid så är ju en häst som dragit in stora pengar redan en bättre chansning för att lyckas än att köpa ett föl.

För det är ju skillnad att lyckas hitta rätt genom att plocka någon i viss ålder som vill in i NHL men bara gjort det bra i Ahl senaste två-tre åren, än att värva någon i samma ålder som gjort det samma i HA och vill till shl.
Ta tex de som står på bästa poäng i HA nu Frycklund och Zetterberg. Funkade inge vidare i shl, lika nästföljande 2 i listan. De fick inge fortsatt förtroende efter deras chanser. 5an har AHL i cv:t men han kämpade mer för att ta plats så inget jag drömmer om heller.

Scouting borde ju fokusera på att identifiera hur spelaren passar in i omgivningen och vad som fått den att nå fjolårets nivå (Löke tex), för sannolikheten att spelaren håller viss nivå borde ju inte vara så svårt att identifiera rätt om man har plånboken.
Att Rödin och scott skulle hålla för en 1sta lina i shl var ingen chansning då de kom. Descendents, olesen däremot var det.

Brynäs-shl har köpt in förnycket föl historiskt med focus att de ska hålla för elitloppet. Där tror jag Gram kan forma Alcen i sdhl-dyna/done-interfacet och att framtiden bara kan bli bättre!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Det lyser disharmoni över laget och hela klubben ,frågan blir var vill Timrå Ik med Timrå Ik?
Man slarvar bort Åberg mad att sätta honom med omogne Lodin mm
Man blir beklämd att se lag uttagningarna , om spelet är då här på matcherna hur är då träningarna !
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Tänk om vi hade delat poängen 50/50 mot fbk så skulle vi ligga nu på 52 och fbk på 48 poäng. Förhoppningsvis borde vi plocka fler poäng per match nu när vi slipper fbk och fbk kommer förhoppningsvis plocka färre poäng per match då de har spelat färdigt mot oss. Vi får väl se vad som händer i verkligheten. Det är trots allt det som gäller. 😁
Kommentera