Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2277581

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Nä, en match gör ingen säsong, men Gunler ligger fyra i interna poängligan med 8+8 på 34 matcher. Det är ett riktigt bra facit av en förstaårssenior. Istället för att se hans brister skulle du också kunna se det som utvecklingsmöjligheter. Vid 20 års ålder har Gunler visat att han kan vara en avgörande faktor på SHL-nivå, just nu är han den enda unga Brynässpelaren som tillför nåt på SHL-nivå. Min förhoppning är att Lindstein också kommer göra det nästa säsong.

Fysiken kan Gunler otvivelaktigen förbättra under försäsongen. Det hade varit mer oroväckande om han var 30 år med klen fysik än 20 som är fallet nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Gunler har väl inte överraskat speciellt poängmässigt mot i fjol utifrån att han förväntas vara en talang, Han skjuter dessutom på det mesta.

Han är också en ganska lång spelare, och borde som junior i juniorligan lärt sig använda den i närkamperna.
Men hans ovilja att ta den fysiska kampen i vissa lägen tyder på att han har tendens att vara lite strykrädd. Som 20/21åring att ha de tendenserna är oroande faktiskt. Rädsla går att träna bort men är inte jättelätt. Framförallt inte då han väger väldigt lite i förhållandet till längden som senior. I ett framtida slutspelsmatch kan det vara en betydande nackdel.

Men jag tvivlar inte på att han kan ha både en och två växlar att lägga i, men i år går han fortfarande på samma växel som i fjol även om han puttat lite extra på gasen i bland, som igår.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Lathet/rädsla är ett problem som är svårt att ”träna bort”

Gunler ger ett skrämt/slött intryck på isen.

Svårt att förbättra fysiken om du är lat. Därför tror
Inte jag på hans ev framtida potential.

Men jag kan givetvis ha fel. Än en gång, sett över säsongen förtjänar han inte en tröja enligt mig. Tycker du det?

Ska hans framtida potential vara det enda argumentet för att platsa idag?
Kommentera