Brynäs IF

713725 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2277736

Sv: A propósito de nada
Huge: sant. Jag tror inte att varken Manner (eller Gunler😄) letar inspiration, nya uppslag, idéer för Brynäs HÄR (Gud förbjude😄)

Det är Manner och hans mannar som bestämmer hur det ser ut på isen.

Detta forum är ju till för oss fans för att sprida åsikter, synpunkter, ”kvasi-analyser” (som mina och kanske någon annans😂😂) i med- och motgång,
frustration, glädje mm.

Det är ju det som är kul att höra hur andra tänker oavsett hockeybakgrund

Här löser vi inte Palestina-frågan😂

Det jag inte förstår denna lättkränkthet och acceptans för en annan åsikt (syftar inte på dig här.

Många har väldigt snabbt att koppla på ”reptil-hjärnan” vid avvikande uppfattningar.

Själv tycker jag det blir mest intressant vid just olika uppfattningar än jag. Man lär sig förstå andra,
utvecklande…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Apropå Gunler.. begränsad spelare men en målskytt. Vilket det brukar ropas på att vi saknar jämt och ständigt. Använder man honom rätt (dvs mkt speltid i PP) tror jag han är god för 15+ kassar. Han kommer nog aldrig utvecklas till en allroundspelare, och jag tycker inte han ska matchas i lägen då vi måste spela på ledning då han som tidigare nämnt är direkt svag i närkampsspelet. Men nu när PP har varit svagt tycker jag personligen att man skulle gett Gunler chansen i 1a PP.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Samtidigt blir det lite konstigt när uppfattningen du står för är extremt subjektiv (struntar i statistik och grundar enbart på subjektiva observationer av en spelare som du helt uppenbarligen ogilar) ställs mot statistik och ett tränaromdöme från Manner som ser Gunler varje dag. Dina åsikter om att Gunler är så klen, inte skulle dominera i div2, har värdelös attityd (hur vet du ens det?) och så vidare blir tyvärr mer skitkastande än intressanta åsikter. Utöver att det är en grov förolämpning gentemot Gunler är det ju en grov förolämpning gentemot Manner att han skulle ge förtroende till en spelare av så låg kaliber och så dålig karakär som du menar att grabben har baserat på dina egna observationer genom tv-rutan.
Kommentera