Brynäs IF

616100 inlägg · 7873 ämnen

Inlägg #2277786

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Ja, inte förvånad när Percy står och hetsar. Köpt in stjärnspelare och har en helt annan bild av var laget ska befinna sig. Påminner om HV förra året.
Malmö mot DIF i kvalet?
Vore kul om PA fick chansen att rädda Malmö kvar. Som en revansch från förra året. Så kan vi strypa hans lön och lägga det på en förstärkning ?
+14
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brooklyn forever: Samma sak varje gång med Malmö. Bygger en stabil grund utan extern hjälp. Då kommer finansiärerna fram igen, samma personer som senaste gången allt havererade säger sig ha gjort sitt. Ledande personer inom Malmö har inte lärt sig något utan står återigen med öppna armar. Nu tillbaka på noll igen.
+3
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brooklyn forever: På tal om kval så tittar jag på Almtuna - Hv, där Andren motat 14 skott i första och håller sin nolla än. Vilken skillnad att se karln i HA, ser så stabil ut.
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brooklyn forever: Undrar hur mkt Percy skulle vara beredd att lägga upp idag ifall Brynäs hade erbjudit sig att släppa Mikko till Malmö? :-))
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brooklyn forever: vad jag har förstått av Campese, den gamla styrelsen och Sundlöv i tidigare intervjuer så betalar Brynäs inte längre löner på någon sparkad tränare utan kontrakten bryts och tränarna får lönen direkt utbetalat i en klumpsumma.

Och om det inte är så då läggs hela resterande lönen in på verksamhetsåret då tränaren blev sparkad vilket gör att Brynäs går över budget det året och att det inte spelar någon roll på kommande budgetar.
Kommentera