Brynäs IF

714407 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2289229

Sv: A propósito de nada
Finns alltid folk som bölar på allt i forum oavsett sport och lag. Förra året försvann de när det blev sm-guld för att komma tillbaka nu när det går sänre. Vissa lever för att klaga Tyvärr. Match ikväll blir en svårt nöt för ett decimerat Växjö utan sina målskyddare och med 3 nya backar säsongen ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
PuckkcuP: Ja idag tar ni troligen inga poäng mot
ett starkt kollektivt hemmalag
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fast det är väl inte så att man är ”negativ” som ett konstant mindset!
Det är väl snarare så att man identifierar något man ser som ett problem (oavsett rätt eller fel med facit i hand) och lyfter dem här.

För mig var det tex övertydligt redan efter campares första säsong som klubbdirre att det var mycket ord och mindre kompetens! Men inte ens när han går ut med ett mål och en nyanställd tränare med ett annat så såg majoriteten problemet med detta (vilket för mig var helt obegripligt.) Och då uppfattas man som negativ för ens åsikter divergerar med massan.

Manner kom in och pratade ”må bra osv” och det var bara gullgull utåt utan krav. Vilket jag ifrågasatte - det måste finnas uttalade krav också, vilket jag står för! Så då var jag osäker på honom och var ”negativ”.
Men sedan sa både SC och gd-rapporter att han hade hårda krav också! Och när han sedan redan från början av säsong tog på sig dåliga resultat - sånt gillar jag (och uppfattar som väldigt olikt the Brynäs way) - har han bara växt hos mig. Så nu är han bäste värvningen vi gjorde 21/22!
Ja då är jag kanske inte negativ på den punkten - men det är ju fortfarande en åsikt!

Det jag menar är att vi alla, jag munkas mylingen - troligen ni alla andra med - har en åsikt och den står vi för oavsett vad andra tycker tills vi överbevisat oss själva.
Men så fort stämpeln sitter där så spelar det liksom ingen roll hur positiva vi är emellan åt, utan vi är liksom likt förbannat bara negativa!

Munkas och mylingen ropar inte hej förtidigt utifrån deras nuvarande ståndpunkt - på samma sätt som det tog extremt lång tid innan den stora massan ändrade åsikt och såg problemet med Campese och började kritisera honom - men ni förväntar er att de ska kompensera på något sätt redan nu när det går bra och jagar mot dem. Jag förstår inte det! Åsikter varierar!
Norska motståndsrörelsen under ww2 hyllas som hjältar medan IRA stämplas som terrorister, men båda försvarade sitt land mot en ockupation!
Man tolkar situationer olika, med det är alltid andra som lablar någon som negativ, fast det bara är en åsikt i grunden!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
PuckkcuP: Härligt att du ändå känner ett behov av att glida in och rada upp potentiella ursäkter om det nu skulle bli torsk idag.

Är det inte bättre att ha 3 nya backar än att som i Brynäs fall, ha gjort sig av med ordinarie backar utan att värva? : ) Huvudtränare, en top6-forward och backup-keeper saknar vi också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
PuckkcuP:

Kollar man på tv.nu så står det att de skall visa Rögle - Växjö på tv4 , antar att det skall stå Brynäs - Växjö ;)
Kommentera