Brynäs IF

714091 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2291483

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Nu har jag aldrig skrivit att jag TROR att inga kontrakt kommer att förnyas, jag TYCKER inte att man ska förlänga några kontrakt."

Isf ännu sämre verklighetsuppfattning än vad jag trodde.
Om du nu TYCKER att inget kontrakt borde förlängas och det framstår för alla som ett fullständigt orealistiskt scenario att man inte kommer att förlänga med ett enda utgående kontrakt, så måste ju din verklighetsuppfattning ifrågasättas å det grövsta. I en fantasivärld tycker jag också att hela laget borde bytas ut mot en kombination av toppspelare från både NHL och KHL.
Beträffande vad JAG tror och tycker i den verkliga världen så har jag redan redogjort för det i ett tidigare inlägg, så det är bara att scrolla tillbaka om du är intresserad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Någon som vet om Oskars kan spela mot Växjö på lördag?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Om du nu TYCKER att inget kontrakt borde förlängas och det framstår för alla som ett fullständigt orealistiskt scenario att man inte kommer att förlänga med ett enda utgående kontrakt, så måste ju din verklighetsuppfattning ifrågasättas å det grövsta. I en fantasivärld tycker jag också att hela laget borde bytas ut mot en kombination av toppspelare från både NHL och KHL."

Nu behöver man inte leva i en fantasivärld för att lyckas värva in bättre spelare än Brynäs har. 10 andra lag i shl har t ex lyckats bättre trots att åtminstone 7 av dom har lägre lönebudget än Brynäs.

"Beträffande vad JAG tror och tycker i den verkliga världen så har jag redan redogjort för det i ett tidigare inlägg"

Just det, såhär ser ju ditt lag ut inför nästa säsong:

VV & Guden

Bertilsson Genoway
Hedberg Björk
Bergman Ny
Lindstein Ny

Rödin Scott Olesen
Dima Palve Danielsson/Gunler
Molin Ölund Eklind
Pettersson Sallinen Ny
Birgersson Ny

Fan, det ser ju riktigt jävla starkt ut! Grymt lag ju...
Kommentera