Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2292549

Sv: A propósito de nada
Huge: "Ljungkrantz och än mindre nån a-junis som bara tränat med laget är inte tillräckligt bra för att matcha Wandell vad gäller det som krävs i form av rutin och hårdhet i ett slut/kvalspel. "

Jag hade hållit med dig om Brynäs värvat en forward motsvarande Cibulskis men nu tar man en spelare som inte spelat på hela säsongen och inte ens är särskilt bra.

"Att Birgersson och Ljungkrantz fattar att den här värvningen INTE påverkar deras möjligheter nästa säsong, tar jag för givet."

Alcén tar in en kille från gatan för att ge speltid istället för våra egenfostrade spelare. Det tror inte du påverkar deras syn på Brynäs sportsliga ledning?

"Vad fan har framtiden med saken att göra?" Ganska mycket skulle jag säga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Vilken eller vilka egenfostrade spelare som tränat med a-laget anser du vara ett bättre alternativ än Wandell då?
T.o.m en matchotränad Wandell kommer att göra det bättre än NÅN av våra egenfostrade junior skulle ha gjort.
Inget hindrar dom heller från att visa framfötterna på träning och på så sätt konkurrera ut Wandell, om denne nu kommer från gatan och är så värdelös som du så naivt hävdar.
Hade vi haft nån av Silfverberg eller Järnkrooks kaliber att kasta in istf Wandell så hade jag kunnat hålla med dig, men nu?
Morsning....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Angående värvningen av Tom. Jag likt den absoluta majoriteten av oss supportrar tycker helt klart att det är en märklig värvning, kanske till och med en dålig sådan. Jag tycker det är helt okej att uttrycka sina innersta känslor och kritik angående värvningen i exempelvis ett forum som detta, helt OK.
Däremot så som vissa ”supportrar” uttrycker sig på öppna medier som Facebook, Twitter och Instagram angående Tom är rent ut sagt förjävligt. Man behöver inte utrycka sig om hur dålig spelaren är innan denne ens fått chansen att visa vad han går för. Hur kul tror ni det är som ny spelare att läsa detta det första man gör?
Det finns en mängd namn som återkommer på dessa medier som även existerar här på forumet. Att ni inte skäms! Jag skäms iallafall över att vara supporter till samma klubb som ni supportrar som skriver dessa påhopp. Skärp er, ni är väl för fan vuxna människor?
Kommentera