Brynäs IF

705111 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2292913

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Överdrivet och onyanserat skitsnack som det inte är värt att svara på.
Hade BZ fått fortsätta så hade han haft goda chanser att lyckas lika bra som han nu gjort i Örebro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Hade BZ fått fortsätta så hade han haft goda chanser att lyckas lika bra som han nu gjort i Örebro"

Well, Bengtzén var väl den som skrev "monsterkontraktet" med Andersén under sin tid i Brynäs och värvade väl också på inrådan av "Bulan" in Mannberg. Anser att han är högst delaktig i att de sportsliga framgångarna minskat i Brynäs. Året han blev avsatt hade det gått rejält med grus i maskineriet. ...Och jag är inte så säker på att Örebros framgångar fortsätter. Är inte speciellt imponerad av lagets spel. Tror på vinst imorgon. Brynäs har hyfsad - på senare tid bra - statistik mot Örebro. Tror också mer på Alcén/Boumedienne än på Bengtzén. Gissar också att Boumedienne haft ett finger med i Wandell-värvningen. De var samtidigt i SSK 2005-2006 och Boumedienne har nog haft bra koll på Wandells karriär efter detta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: vad är överdrivet och vad är onyanserat? Eller svarar du så för att du är svarslös...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Djurgårdens sportchef i Hockeynews om läget på värvningsmarknaden, apropå hur svårt eller lätt det verkar ha varit om man inte har så mkt pengar att värva med...

"Har det varit dyra förstärkningar på slutet för er?


– Gélinas är en toppback så han kostar ju. Sedan är vi på en marknad där allting kostar. Jag pratade med våra kollegor igår för vi hade eventuellt lite planer på att byta folk, men det var snustorrt och i vissa fall för dyrt, säger Stoppel.


Om avslutningen på silly season säger Djurgårdens sportchef:


– Merparten av de namn som har figurerat hos er i media har inte ens varit aktuella av massa olika anledningar. Framför allt skattetekniska och ekonomiska skäl och så vidare. Det var ganska många sådana."
Kommentera