Brynäs IF

713198 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2292970

Sv: A propósito de nada
Huge: "Hade BZ fått fortsätta så hade han haft goda chanser att lyckas lika bra som han nu gjort i Örebro"

Well, Bengtzén var väl den som skrev "monsterkontraktet" med Andersén under sin tid i Brynäs och värvade väl också på inrådan av "Bulan" in Mannberg. Anser att han är högst delaktig i att de sportsliga framgångarna minskat i Brynäs. Året han blev avsatt hade det gått rejält med grus i maskineriet. ...Och jag är inte så säker på att Örebros framgångar fortsätter. Är inte speciellt imponerad av lagets spel. Tror på vinst imorgon. Brynäs har hyfsad - på senare tid bra - statistik mot Örebro. Tror också mer på Alcén/Boumedienne än på Bengtzén. Gissar också att Boumedienne haft ett finger med i Wandell-värvningen. De var samtidigt i SSK 2005-2006 och Boumedienne har nog haft bra koll på Wandells karriär efter detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Spännande det där. Bengtzen är för det första GM i Örebro och inte sportchef så hur han enkom ska k*ka ur och få föreningen på fall hajar jag inte. Sen förstår jag inte din tanke gällande hur han skulle ha någon inverkan på hur laget spelar. Det är väl snarare tränarna som sköter den delen i min värld? Där ska väl han tillsammans med sportchef Niklas Johansson ha en jäkla eloge över att ha lyckats värva in hyfsat meriterat, både i form av Jörgen Jönsson och Christer Olsson, samt Nyman och Klockare inför den här säsongen. Jag får känslan av att Brynäs är fel klubb för alla som jobbar där snarare än att personerna som anställs är fel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken:

Bra spaningar.

Dock är det läge att släppa kopplingarna till Boumedienne nu. Han är en av många kontakter som Johan har men har inget att säga till om i besluten som tas inom Brynäs.
Kommentera