Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2299624

Sv: A propósito de nada
Nu har man suttit och kastat bort sin tid och kollat våra matcher mot Malmö, Linköping och Djurgården. Så många timmar lagda på att se den sämsta hockeyn man kan tänka sig. Ett lag som av okänd anledning hamnat helt i obalans. Det ser patetiskt ut därute. Varför man ska man alltid behöva skämmas varje jävla säsong?

Varför finns ingen acceptabel lägstanivå?

Varför är man så snabb att signa nytt med Palve och Scott, de har varit värdelösa båda två sen de skrev på. Scott har gjort så mycket för oss, men han ser såååååå jävla trött ut.

Bergman är vår powerplayback. Även när vi jagar kvittering. Eller förresten, vi jagade ju faktiskt inte, Djurgården ägde oss hela sista perioden.

Vad har satt oss i denna sitsen? Jag kan inte hitta en rimlig anledning till att vi är tillbaka i den här jävla pisshockeyn.

Mannberg hade för fan varit vår bästa spelare i dessa tre matcher, den killen åker i alla skridskor, det verkar detta gänget vara för fina för.

Wandell. Varför? Inget ont om honom, men varför? Cibulskis..vetefan.

Inte redo att tävla? Vad är det för jävla smörja? Det är deras förbannade plikt och jobb att alltid tävla och alltid ge 100% för klubbmärket.

Till sist, Leksand kommer ge oss en sån jävla förnedring att den lär hamna i historieböckerna och bli en youtubevideo som Leksands-fans kommer återbesöka i åratal under sina förfester. Jag kommer givetvis inte att ödsla min jävla tid med att bevittna när vi förnedras inför hela hockeysverige.

Så. jävla. Svagt. Brynäs
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: det är många som är helt osynliga idag. På tre matcher så är det bara vv och guden som får godkänt
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Vi lider av Sundlövs svagheter fortfarande.
Kommentera