Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2299742

Sv: A propósito de nada
Räven: Hade sannolikt räckt med EN medstuds för kvittering på alla jättelägen idag och vi hade sannolikt vänt och vunnit. Ju fler jättelägen vi missar, desto mer frustrerade blir spelarna och den onda spiralen bara växer. Första egentliga svackan tycks vara ett faktum, nu gäller det för Manner att få spelarna upp på spåret igen. Dom har inte blivit sämre spelare, det är samspelet blivit sämre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Lustigt att före denna matchen skrev du enstaka match osv..Så förlorar man två matcher enligt dig så är man i en svacka?
Brynäs Manner o Pajen är så katastrofalt dåliga just nu. Jag hoppas innerligt att våra inspelade poäng kan räcka för att slippa kval..
Hade någon skrivit att vi på 4 matcher släpper in 7 mål så hade jag tagit det alla dagar i veckan för jag hade tänkt att då har vi säkert minst 7 p.
Många skrev att nu kommer Manner hem och då blir det andra Bullar Jo Jo.. O mål o O poäng.
Alla tycker synd om Manner men fan om han sitter och tycker synd om dig själv. Han har ett jobb att göra och fan om inte han vänder på detta.
Rödda Scott Bertil ..ska komma ut imorgon o visa vägen annars ska de tamejfan bänkas..Är så trött på de tre som inte visar ett enda jävla dugg under dessa matcher.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Det lär ta tid.
Tack Sundlöv för att du tog så många felbeslut. Han borde inte ha kommit tillbaks då han inte hade tillräckligt starkt psyke.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Upp på spåret igen! Vi ligger fortfarande på plats 10 - man glömmer lätt att de inbördes mötena mellan bottenlagen duggar tätt. DIF-TIK x 2 exempelvis.
Kommentera