Brynäs IF

713227 inlägg ˇ 7953 ämnen

Inlägg #2300605

Sv: Matchställ
Pigalle:
Ja kanske, har dock så smått börjat vänja mig med det vita nu, men saknar framförallt något mer inslag av gult och rött i nederkant på tröjorna och ärmarna. Typsnittet nu är bättre än det förra, helt klart!
Lite som du säger, den nuvarande är förknippad med mycket negativt så det är bra att de byter. Men frågan är hur det kommer se ut? Hur mycket vågar de ändra?Negativt att ledningen inte engagerat fans i denna fråga, som sagt en liten insats för en stor pay-off för dem. Särskilt då det inför förra bytet pratades om att göra just det och att resultatet blev sisådär. Man utnyttjar inte potentialen med den reklamfria tröjan.

Förstår att alla inte håller med mig, men jag tycker att en röd tredje tröja skulle tas fram för ett antal hemmamatcher per år (ā la NHL). Rätt röda färg på en reklamfri tröja skulle kunna bli riktigt snygg. Dessutom skulle det kunna föra med sig en ökad försäljning av matchtröjor (både replicor men även auktionen efter säsongen). Även detta tog jag upp i mitt mail till Håkan och Peter.
Kommentera