Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Matchställ

2300605 · » Till forumet


Sv: Matchställ
Pigalle:
Ja kanske, har dock så smått börjat vänja mig med det vita nu, men saknar framförallt något mer inslag av gult och rött i nederkant på tröjorna och ärmarna. Typsnittet nu är bättre än det förra, helt klart!
Lite som du säger, den nuvarande är förknippad med mycket negativt så det är bra att de byter. Men frågan är hur det kommer se ut? Hur mycket vågar de ändra?Negativt att ledningen inte engagerat fans i denna fråga, som sagt en liten insats för en stor pay-off för dem. Särskilt då det inför förra bytet pratades om att göra just det och att resultatet blev sisådär. Man utnyttjar inte potentialen med den reklamfria tröjan.

Förstår att alla inte håller med mig, men jag tycker att en röd tredje tröja skulle tas fram för ett antal hemmamatcher per år (à la NHL). Rätt röda färg på en reklamfri tröja skulle kunna bli riktigt snygg. Dessutom skulle det kunna föra med sig en ökad försäljning av matchtröjor (både replicor men även auktionen efter säsongen). Även detta tog jag upp i mitt mail till Håkan och Peter.
Kommentera

Sv: Matchställ
JohnnyBotox: Medhåll i allt. Det viktigaste, tycker jag, inför det nya matchstället är att vi återgår till gula siffror och bokstäver på ryggen.

Jag håller fortfarande dräkten på bilden som den snyggaste (typsnittet exkluderat). Den nuvarande är för alltid förknippad med svår ångest efter fjolårssäsongen (PB, Campese, Peter Andersson, PJs medverkan i media, Sven Engwalls utbrott under årsmötet, Kevin Johanssons avgång, saknaden efter KK på hemmastå, Coronapandemin med reservation för det som man har lyckats förtränga).
Kommentera

Matchställ
Hej alla,

Ber på förhand om ursäkt för långt inlägg…

Jag har följt forumet ett par år, men jag har aldrig skrivit. Kommer nog inte att skriva särskilt mycket framöver heller för den delen, möjligtvis något instick då och då. Jag har följt Brynäs sedan 94/95 och bor i Göteborg. Jag ser alla matcher på tv och minst den ena matchen på plats i Scandinavium. Ligger nog någonstans mellan Ove Myling/munkas pessimism och Huges optimism. Tycker att alla stundtals har poänger, men tycker emellanåt att det blir lite väl mycket tuppfäktning. Jag är inte jättekunnig på taktik eller spelsystem, men kan i alla fall se skillnaden på spelet i år jämfört med tidigare…

Nåväl, 1 mål på fyra matcher känns dystert och mönstret från tidigare år känns igen. Precis som det börjat dryftas här så har jag länge tänkt på Rödin och om han kanske egentligen gör mer skada än nytta för laget/föreningen. Han är en av de absolut bästa spelarna, men till skillnad från Foppa så tror jag att Rödins tjurighet stjälper mer än hjälper. Som någon påpekade, men väldigt förenklat, så har Brynäs som lag haft framgångar de åren Rödin inte spelat i Brynäs. Kan vara tillfälligheter, men man börjar ju undra…

Hur uppgiven jag än känner mig efter denna veckas resultat, att man inte kan knyta ihop säcken och ta sig till säker mark, så får man inte glömma att detta egentligen är säsongens enda riktiga svacka. Dålig timing, men trots en svacka är vi svårslagna och defensiv/målvakter har faktiskt varit bra. De fyra senaste matcherna har vi släppt in fyra ”riktiga” spelmål, borträknat två tomma kassar och ett mål i OT som föranleddes av en interference. Det ska man ta fler poäng på. Försöker hitta något positivt…
------
Anledningen till att jag ville skriva är egentligen gällande matchställen. För två år sedan lanserade de Brynäs nuvarande tröjor/ställ. Det har ju varit lite diskussion kring dessa att de är lite väl ”platta”. Tycker som många andra att det tidigare stället var snyggare, men att typsnittet inte riktigt passade, för ”modernt” kontra retrokänslan i tröjorna. En blandning av förra samt nuvarande ställ kanske hade varit bäst enligt min smak. Tycker dock att det förra bortastället var snyggare med gult och svart på axlarna.

Innan bytet för två år sedan så antyddes att fansen skulle få vara med att påverka. Det skedde aldrig. Nu har det gått två år och det är dags att byta igen. Jag försökte maila Håkan Svedman för ett par veckor sedan för att påtala att det vore önskvärt med någon form av inblandning av fansen (lex Frölunda), jag fick dock aldrig svar. Förra veckan mailade jag därför Peter Liljegren Appelqvist gällande samma sak och jag fick svar i morse. Tyvärr ska de inom kort beställa de nya matchställen så han trodde nog att det var lite sent för att hinna blanda in fansen. Jag är något besviken på hur detta hanterats då detta faktiskt är en fråga som jag anser att fans kan få vara en större del av. Det är inte ledningens viktigaste fråga, det påverkar inte dem särskilt, men för oss som fans är det relativt viktigt och vi skulle också få känna viss delaktighet i föreningen. Det är i alla fall min åsikt, vad tycker ni andra?

Hoppas på bättre resultat denna veckan, allt väl!
Kommentera

2300605 · »